O nama

Prijatelji mora kao organizacija postojimo od 2019. godine. Hrvatskom tržištu želimo približiti proizvode, koji doista jesu prijatelji prirode. Prije odabira brendova koje zastupamo vršimo temeljitu provjeru, kako bi se uvjerili u njihov kvalitet, njihovu predanost održivoj proizvodnji i pridržavanje najviših ekoloških standarda. Uz važne eko-bio standarde i kvalitetu proizvoda, važno nam je da je cijeli postupak u lancu do kupca u „fair trade“ duhu.

U svrhu stalnog razvoja proizvoda i usluge, sa proizvođačima razmjenjujemo iskustva svih u lancu distribucije kao i krajnjih korisnika, i smatramo da uvijek ima mjesta za napredak. Stremljenje napretku je još jedan čimbenik koji nam je važan pri odabiru sudionika u proizvodnji i distribuciji.

Kao rezultat navedenog donosimo vam:

  • Kozmetiku Laboratoires de Biarritz: certificiranu BIO kozmetiku najviše kvalitete za koju smo ekskluzivni zastupnik na hrvatskom tržištu


Više

Besplatna dostava

 Dostava je besplatna za sve narudžbe u vrijednosti iznad 200 KN. Za narudžbe u manjoj vrijednosti zaračunamo Vam cijenu dostave prema važečem cijeniku HP.

14 dana za povratak

Kupac može proizvode vratiti u roku od 14  dana od dana preuzimanja, pod uvijetom da proizvodi nisu korišćeni. Više u općim uvjetima.

Pitanja

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja ili riješiti problem što se tiče proizvoda ili dostave. Kontaktirajte nas! Za vas smo tu radnim danom od 8 do 16 sati.