Briga o vašoj bebi uz rutinu ALGA NATIS®

Nezrela koža, nesavršena barijera kože, iritacije… – koža beba je reaktivna i osjetljiva. Od rođenja zahtijeva poseban tretman velike nježnosti.

Kako bi bebama i djeci pružili pažnju kakvu zaslužuju, Laboratoires de Biarritz razvili su novi asortiman proizvoda za njegu kože s BIO certifikatom koji su savršeno prilagođeni njihovoj osjetljivoj koži i omogućavaju njegu u svoj sigurnosti.

Laboratoires de Biarritz učinili su sve da ALGA NATIS® tretmani osiguravaju apsolutno poštovanje dječje kože: 99,5% do 100% sastojaka je prirodnog podrijetla, sastavi su “čisti” i certificirani Bio, hipoalergeni, bez parfema i minimalistički (samo onaj strogi minimum kvalitetnih sastojaka neophodan za učinkovitu njegu i optimalnu toleranciju: manje od 10 sastojaka u većini sastava). Svi proizvodi su ispitani pod dermatološkim nadzorom.

Proizvodi linije koriste se i preporučuju u mnogobrojnim rodilištima širom Francuske. Također, između najbolje ocijenjenih su proizvoda za bebe i djecu na različitim platformama za provjeru sastojaka kozmetičkih proizvoda (npr. INCI Beauty).

 

ALGA NATIS® ritual njege prilagođen vašem djetetu

ALGA NATIS® je linija proizvoda za njegu kože sa BIO certifikatom, svih formuliranih s Alga-Paisium, ekskluzivnim aktivnim sastojkom s umirujućim svojstvima koji se dobiva iz alge: oleo-karbonatna krema za područje pelena, krema za nadraženu kožu područja pelena,voda za čišćenje lica i tijela, gel za čiščenje tijela i kose te hidratantna krema za lice i tijelo, čija laka tekstura omogućava masaže.

BIO certificiran Gel za čišćenje tijela i kose: čisti, umiruje i štiti. Alga Natis gel za kupanje sa dodanim lipidima nježno čisti kožu i vlasište vaše bebe: uklanja znoj, sebum i temenice poštujući još nezrelu kožnu barijeru. U sastavu Alge-Paisium, aloe vere, organskog kokosovog ulja i organskog glicerina štiti kožu od isušivanja. Ne peče oči i nakon uporabe ostavlja kožu mekom. Gel za čišćenje naći ćete u obliku bočice od 200 ml te boce s pumpicom od 500 ml.

BIO certificirana Oleo-karbonatna krema za područje pelena: čisti i sprječava iritaciju sjedala. Alga Natis oleo-karbonatna krema čisti kožu vaše bebe, njeguje je i stvara zaštitni film koji je izolira od vanjskih agresija (urin, stolica, trljanje pelena). Hipoalergena krema za što veću tolerancu kože sastavljena je od Alge-Paisium, organskog maslinovog ulja i pčelinjeg voska i spriječava pojavu crvenila na sjedalu. Njena se primjena preporučuje u slučaju pelenskog osipa. Alkalni pH mazila neutralizira kiselost mokraće kako bi se pH vratio blizu pH kože. Ovu kremu ćete pronaći u obliku boce od 500 i 200 ml. Koristi se bez ispiranja.

BIO Krema za nadraženu kožu područja pelena pruža trenutno olakšanje – smiruje, čisti, obnavlja i štiti od iritacija. Hipoalergena je, 100% prirodna i ispitana pod nadzorom dermatologa i pediatara. Sa regenerativnim (Alga-Sendatu) i umirujućim (Alga-Paisium) ekstraktima morskih allgi, organskim glicerinom, uljem kokosa i Aloe Verom.

BIO certificirana Voda za čišćenje: čisti, umiruje i osvježava. Voda za čišćenje uklanja nečistoće s kože vaše bebe bez oštečenja osjetljive kože. Njena hipoalergena formula sastavljena od Alge-Paisium, aloe vere i organskog glicerina, umiruje i duboko vlaži kožu dojenčeta. Ovu vodu za čišćenje naći ćete u obliku boce od 500 i 200 ml. Koristi se bez ispiranja.

BIO certificirana Hidratantna krema za lice i tijelo: vlaži, njeguje, umiruje. Alga Natis hidratantna krema sastavljena od Alge-Paisium, organskog suncokretovog ulja, organskog kokosovog ulja i organskog glicerina donosi udobnost, mekoću i smirenje nježni koži vaše bebe. Njena hipoalergena formula za visoku toleranciju hidratizira, njeguje, ojačava kožnu barijeru te sprječava isušenje i male iritacije. Njena lagana i fina tekstura omogućuje korišćenje za masaže koje djeci donose zadovoljstvo i jačaju vezu roditelj-dijete. Ovu hidratantnu kremu pronaći ćete u obliku bočice od 100 ml.

Doprinos zaštiti okoline

Biti ekološki odgovoran brend jedna je od temeljnih vrijednosti Laboratoires de Biarritz. Stoga, za smanjenje ugljičnog otiska i očuvanje planeta, boce ALGA NATIS ® linije su iz 100% biljne plastike.

Izvor: https://www.laboratoires-biarritz.com/blog/en/take-care-of-your-baby-with-alga-natis/

 

POVEZNICA DO PROIZVODA

Odgovori