ALGA NATIS linija za bebe i djecu

ALGA NATIS® je linija četiriju proizvoda za njegu kože sa BIO certifikatom, svih formuliranih s Alga-Paisium, ekskluzivnim aktivnim sastojkom s umirujućim svojstvima koji se dobiva iz alge: oleo-karbonatno mazilo za područje pelena, voda za čišćenje lica i tijela, gel za čiščenje tijela i kose te hidratantna krema za lice i tijelo, čija laka tekstura omogućava masaže.

Nastavi čitatiALGA NATIS linija za bebe i djecu

Hydra-Protect+: učinkovita osnovna njega kože iz Laboratoires de Biarritz

Bio proizvodi za svakodnevnu njegu pružaju intenzivnu hidrataciju i antioksidativnu zaštitu od svakodnevnih čimbenika stresa. Veganski proizvodi 100% prirodnog sastava primjereni su za sve starosti. Ispitani pod nadzorom dermatologa, primjereni su i za trudnice i dojeće matere.

Nastavi čitatiHydra-Protect+: učinkovita osnovna njega kože iz Laboratoires de Biarritz

ALGA MARIS®, sigurna zaštita od sunca – za nas i za okolinu

SigurnNe može se dovoljno naglasiti koliko važno je zaštititi kožu od UV zraka. Bez zaštite, UV zrake su kratkoročno i dugoročno štetne za naše zdravlje.Bio kreme za sunčanje na bazi mineralnih filtera idealno su rješenje za učinkovitu zaštitu kože od UV zračenja uz poštovanje vašeg zdravlja i okoliša.

Nastavi čitatiALGA MARIS®, sigurna zaštita od sunca – za nas i za okolinu

BIO CERTIFIKACIJA

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:LDB
  • Komentari objave:0 Komentara

LABORATOIRES DE BIARRITZ: FOKUS NA BIO CERTIFIKACIJI Cilj Laboratoires de Biarritz je ponuditi za kožu najsigurniju i najučinkovitiju te okolini najugodniju moguću kozmetiku. Pridobivanje Bio certifikata za naše proizvode uvijek…

Nastavi čitatiBIO CERTIFIKACIJA