Nova linija bio kozmetike za svakodnevnu hidrataciju i zaštitu kože

Sa promjenama u životnim stilovima i navikama pojavila su se nova opterećenja za našu kožu. Stres, umor, zagađenje, plavo svjetlo ekrana… Koža zato zahtijeva nove vrste zaštite. Nova linija Hydra-Protect+ proizvoda iz Laboratoires de Biarritz osmišljena je kako bi podržala vašu kožu tijekom vaših aktivnosti.

U prosjeku, pred ekranima provedemo šest sati dnevno. Sve više studija otkriva da plavo svjetlo koje emitiraju nije dobro za naše oči, naše unutarnje ritmove niti našu kožu. Iako bezbolna, plava svjetlost je podmukla jer njezine valne duljine između 380 i 475 nanometara prodiru duboko kroz slojeve kože. Mora se dodati na popis uobičajenih stresova koje trpi naša epiderma. Baš poput zagađenja, duhanskog dima, stresa ili umora, plava svjetlost stvara snažan oksidativni stres koji ubrzava prerano starenje stanica i izaziva hiperpigmentacijske mrlje. Nadalje, slobodni radikali slabe kožu, a posebno kožnu barijeru, koja više ne može lako zadržati vlagu. Epiderma zahtijeva poboljšanu hidrataciju i zaštitu.


U fokusu

Svi proizvodi štite i hidratiziraju 24 sata, ali imaju i druge karakteristike:

    •  Serum za lice je, zahvaljujući svojoj teksturi „druge kože“, neprimjetan ali ultra učinkovit: pojačava hidrataciju i stvara efekt liftinga.
    •  Hidratantni losion za lice ima laganu teksturu savršenu za normalnu do mješovitu kožu. Sprječava prerano starenje kože, pružajući joj udobnost i gipkost.
    •  Regenerativna noćna krema za lice aktivira staničnu obnovu tijekom noći s nježnom, obavijajućom teksturom. Ujutro je koža osvježena i zaglađena, a ton ujednačen.
    •  Hranjiva krema za tijelo konsolidira kožnu barijeru i dubinski vlaži bez masnog ili ljepljivog završetka. Zajamčeno ćete se moći brzo obući!Vrhunski sastojci

Novodobni izazov kozmetike je temeljita hidratacija i zaštita, istovremeno osiguravajući rezervu vode i štiteći dobre sastojke kože.

Laboratoires de Biarritz se kladi na više hidratantnih sastojaka koji djeluju komplementarno, uključujući organsku hijaluronsku kiselinu iz fermentacije, koja ograničava gubitak vode i obnavlja epidermu, te mješavinu esencijalnih masnih kiselina, biljnog skvalena i organskih biljnih ulja koja učvršćuju kožnu barijeru.

Za zaštitu, dvije inovativne molekule rade zajedno. Prva je Alga-Gorria®, crvena alga sa jakim antioksidativnim svojstvima. Druga je aminokiselina iz vrlo otpornog morskog mikroorganizma sposobnog preživjeti u ekstremnim uvjetima. Ovaj “ekstremolit” snažan je štit od zagađenja i plave svjetlosti te štiti stanice od štetnog djelovanja slobodnih radikala.


Formula i ambalaža sa svrhom

Nova linija proizvoda Hydra-Protect+ nudi zaštitne formule u kojima dragocjeni sastojci djeluju u sinergiji.

Veganska je, proizvedena u Francuskoj, certificirana bio /organska i sigurna za trudnice.

Štoviše, njena unutaršnja i vanjska ambalaža mogu se reciklirati, izrađene su od reciklirane plastike s certifikatom ISCC (kružno gospodarstvo temeljeno na ponovnoj upotrebi plastike) i od kartona iz održivog šumarstva.

Bezzračno pakiranje proizvoda za lice omogućuje nam korištenje manje konzervansa, povećanje zaštite formula i potpunu upotrebu proizvoda.

Konačno, na kartonu se koristi tinta na biljnoj bazi. Za hidratantnu kremu za tijelo, tuba iz reciklirane plastike najtanja je na tržištu, a njezin je poklopac sužen kako bi se smanjila količina upotrijebljene plastike.