Otkrijte asortiman OCÉANE Laboratoires de Biarritz – asortiman predivnih mirisa. Prepustite se trenutku opuštenosti i lakoće. Ovaj asortiman idealan je za uživanje u trenutku, nježnoj pauzi za osvjetljavanje vaše ljepote.

Inspirirani oceanom, OCÉANE tretmani poboljšavaju vašu kožu i kosu. Linija proizvoda zamišljena je oko ekskluzivnog i zadivljujućeg mirisa našeg Suhog ulja.

 

 

Kroz ovaj asortiman s bio certifikatom Ecocert Cosmos Organic, garantiramo vam kvalitetne formule s izvanrednim prirodnim sastojcima, bez sirovina iz petrokemikalija.

 

 

OCÉANE njega za kožu i kosu savršeno kombinira senzualnost tekstura i mirisa s djelotvornošću morskih aktivnih sastojaka:

 

 

– Alaria esculenta je makroskopska smeđa alga, fina i duga, s osnažujućim i hidratantnim svojstvima. Koži vraća gipkost i elastičnost.

 

 

– Motar je vrlo otporna biljka na rubu oceana, revitalizira kožu stimulirajući proizvodnju energije na staničnoj razini.

 

 

 

 

Naš asortiman sastoji se od četiri tretmana sa zadivljujućim mirisom, za meku kožu i svilenkastu kosu.

 

Certificirano BIO* SUHO ULJE OCEANE

Ovaj tretman utjelovljuje izvrsnost. OCEANE suho ulje hrani i omekšava kožu i kosu. U kombinaciji s morskim aktivnim sastojcima, četiri organska biljna ulja (podlanak, konoplja, suncokret i šljiva) pružaju svoja regenerirajuća i hidratantna svojstva. Njegova nemasna tekstura i predivan miris čine njegovu primjenu trenutkom uživanja.

Certificiran BIO* GEL ZA TUŠIRANJE ZA LICE I TIJELO OCEANE

Njegova osnova za čišćenje lica i tijela, bez sapuna i sulfata, uklanja nečistoće, u potpunosti poštujući osjetljivost kože. Val energije, OCÉANE gel za tuširanje revitalizira i ostavlja kožu beskrajno mekom. Njegova kremasta i mirisna pjena pruža jedinstveni trenutak senzualnosti.

 

 

Certificiran BIO* PILING ZA TIJELO OCEANE

 

Silicijske mikroalge i pijesak vulkanskog podrijetla kombiniraju svoja prirodna eksfolijacijska svojstva u ovom pilingu koji uklanja mrtve stanice te zaglađuje i pročišćava teksturu kože. OCÉANE piling za tijelo bez oštećenja čini kožu mekom i svilenkastom, a obavija je božanskim mirisom.

Certificirano BIO* MONOÏ ULJE OCEANE

Predivan kozmetički tretman iz daleke Oceanije, Monoi intenzivno njeguje kožu i kosu, obavijajući ih nježnim mirisom tiare cvijeta. Organsko djevičansko kokosovo ulje i Monoi maslac čine kožu meku i baršunastu, a kosu sjajnu.

logo-cosmebio

*: Bio certifikat – ECOCERT COSMOS ORGANIC

Odgovori