Prijatelji mora kao organizacija postojimo od 2019. godine. Hrvatskom tržištu želimo približiti proizvode, koji doista jesu prijatelji prirode. Prije odabira brendova koje zastupamo vršimo temeljitu provjeru, kako bi se uvjerili u njihovu kvalitetu, njihovu predanost održivoj proizvodnji i pridržavanje najviših ekoloških standarda. Uz važne eko-bio standarde i kvalitetu proizvoda, važno nam je da je cijeli postupak u lancu do kupca u „fair trade“ duhu.

U svrhu stalnog razvoja proizvoda i usluge, sa proizvođačima razmjenjujemo iskustva svih u lancu distribucije kao i krajnjih korisnika, i smatramo da uvijek ima mjesta za napredak. Stremljenje napretku je još jedan čimbenik koji nam je važan pri odabiru sudionika u proizvodnji i distribuciji.

Kao rezultat navedenog donosimo vam:

  • Kozmetiku Laboratoires de Biarritz: certificiranu BIO kozmetiku najviše kvalitete za koju smo ekskluzivni zastupnik na hrvatskom tržištu
 
 

Besplatna dostava

Dostava je besplatna za sve narudžbe u vrijednosti iznad 200 KN. Za narudžbe u manjoj vrijednosti zaračunamo Vam cijenu dostave prema važečem cijeniku HP.


14 dana za povratak​

Kupac može proizvode vratiti u roku od 14  dana od dana preuzimanja, pod uvijetom da proizvodi nisu korišćeni. Više u općim uvjetima.


Pitanja​

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja ili riješiti problem što se tiče proizvoda ili dostave. Kontaktirajte nas! Za vas smo tu radnim danom od 8 do 16 sati.